Mijn top 3 clean beauty merken

Niet alles wat natuurlijk is, is per sé beter of lekkerder. Integendeel, de producten die je nu misschien gebruikt ruiken juist zo lekker door allerlei toevoegingen. Ik ben geen expert op dit gebied maar ik vind het sowieso een heel fijn idee om een zo natuurlijk mogelijk product op mijn huid te gebruiken. Ik heb voor jullie vijf van mijn lievelingsmerken op een rij gezet als het op clean beauty aankomt.

1. Rowsie Vain

Naast dat je dit op je gezicht wilt smeren (want trust me, you do), hebben zij een Instagram account die super dreamy is om te volgen! Volg ze alleen al voor de mooie plaatjes en inspo! De ingrediënten voor Rowsie Vain zijn voornamelijk natuurlijk (niet 100% maar het komt zo dicht mogelijk in de buurt) en de crèmetjes, body oils en toners worden in kleine batches geproduceerd in Californië.

Instagram: https://www.instagram.com/rowsievain/
Te verkrijgen in NL: Dit merk wordt voor zover ik weet alleen verkocht bij Rogue!

2. Noto Botanics

Ik ben heel gevoelig voor branding, ik geef het maar gelijk toe. Toen ik de glazen flesjes en potjes van Noto Botanics zag, was ik meteen verkocht. Niet geheel onbelangrijk te vermelden dat al hun verpakkingen voor zo ver mogelijk worden gerecycled én dat zij lokale, natuurlijk ingrediënten gebruiken voor hun producten. Let op: de mééste producten zijn vegan (dus niet allemaal).

Instagram: https://www.instagram.com/noto_botanics/
Te verkrijgen in NL: Dit merk wordt ook voor zover ik weet alleen verkocht bij Rogue binnen NL.

3. Ere Perez

Wil je liever wél zeker weten dat een product ook 100% vegan en cruelty free is? Ga dan sowieso voor Ere Perez. Zij hebben een mooi assortiment make up en gezichtsverzorging voor relatief gezien, niet veel meer geld dan andere clean beauty merken. Het merk komt uit Australie maar is ook bij webshops in Nederland verkrijgbaar! Zie hieronder.

Instagram: https://www.instagram.com/ereperezcosmetics/
Te verkrijgen in NL: Bij Posie en Nourished

Naast deze 3 merken zijn er talloze anderen, dit is maar een hele kleine greep uit het assortiment. Kijk vooral op de bovenstaande drie webshops voor meer inspiratie!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *